Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gå i dybden: Gennemse vigtige artikler

Her er en liste over vigtige artikler til administration af din GoDaddy -konto. Brug denne liste som en vejledning til opgaver såsom opsætning af betalingsmetoder, arbejde med delegerede og mere.

Udforsk min konto

Konfigurer din konto og profil, åbn dine produkter, se dine kvitteringer

Forny mine produkter og tjenester

Betal én gang eller automatisk for dine produktabonnementer

Arbejd med delegerede

Inviter andre til at få adgang til produkterne på din konto eller accepter invitationer til andre konti

Beskyt min konto

Skift eller nulstil adgangskoden til din konto, og forstærk sikkerheden med totrinsbekræftelse

Konfigurer mine betalingsmetoder

Tilføj, skift eller opdater kreditkort, bankkonti og andre betalingsoplysninger

Kend dine rettigheder til privatlivets fred

Lær mere om, hvordan vi holder dine kontooplysninger fortrolige

Fejlfinding

Se her for hjælp med almindelige problemer

Kontakt support

Find din PIN-kode eller dit kundenummer til support og ring derefter til os for at få mere hjælp