Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Gå i dybden: Vigtige artikler om Windows -hosting

Her er en oversigt over vigtige artikler om Windows Hosting (Plesk). Brug denne liste som din vejledning til alt lige fra opsætning af din konto til administration af FTP -brugere og mere.

Klik for at gå til et hvilket som helst afsnit
Kom i gang med Windows Hosting Arbejd med domæner
Kopiér filer til mit site Konfigurer mine Plesk -apps, og opret nye filer
Udgiv min hjemmeside Sikkerhedskopiér min hjemmeside
Finjuster min hjemmeside Arbejd med databaser
Arbejd med PHP Konfigurer Plesk -e -mail
Fejlfinding af min Windows -hostingkonto

Kom i gang med Windows Hosting

Konfigurer din konto, anmod om SSL -certifikater, og flyt dit website til GoDaddy

Arbejde med domæner

Tilføj og skift domæner og underdomæner, og konfigurer DNS ( Tilbage til toppen )

Kopiér filer til mit site

Lær om FTP, upload filer og tilføj brugere ( Tilbage til toppen )

Konfigurer mine Plesk -apps, og opret nye filer

Installer apps som WordPress eller Drupal, og opret nye filer direkte på din konto ( Tilbage til toppen )

Udgiv mit website

Preview and publish the site from web building tools ( Tilbage til toppen )

Sikkerhedskopiér mit website

Brug Hjemmeside -sikkerhedskopiering til nem sikkerhedskopiering via FTP eller SFTP ( Tilbage til toppen )

Finjustér mit website

Omdiriger webadresser, tilføj IP -adresser og mere ( Tilbage til toppen )

Arbejd med databaser

Importér, eksportér og tilslut til MySQL -databaser ( Tilbage til toppen )

Arbejd med PHP

Byg en dynamisk hjemmeside ved hjælp af PHP -scripts ( Tilbage til toppen )

Konfigurer Plesk -e -mail

Find din transmissionsserver, og brug System.Net.Mail ( Tilbage til toppen )

Fejlfinding af min Windows -hostingkonto

Se her for at få hjælp til almindelige problemer med Plesk -hosting ( Tilbage til toppen )