Administreret WordPress Hjælp

Gå i dybden: Alle artikler om Administreret WordPress

Her har du en oversigt over alle hjælpeartikler om Administreret WordPress. Brug den som vejledning – lige fra konfiguration af din konto og tilføjelse eller overflytning af hjemmesider til fejlfinding af almindelige konfigurationsproblemer.

Klik for at gå til hvert enkelt afsnit
Sammenlign eller skift planer Konfigurér min hosting
Føj indhold til et site Sikkerhedskopiér og gendan et site
Kopiér filer til et site Skift indstillinger for website
Foretag ændringer, og udgiv et site Finjustér et site
Fejlfinding Videoer

Sammenlign eller skift planer

Kontrollér egenskaberne for alle Administreret WordPress-planer (Tilbage til toppen)

Konfigurér min hosting

Føj nye hjemmesider til din plan, skift domæner for dine hjemmesider, se IP-adresser for hjemmesider (Tilbage til toppen)

Føj indhold til et site

Redigér tekst, tilføj billeder, plugins og temaer, aktivér kommentarer og mere (Tilbage til toppen)

Sikkerhedskopiér og gendan et site

Gendan eller download en hel hjemmeside (Tilbage til toppen)

Kopiér filer til et site

Konfigurér sFTP/SSH for sikker adgang, og upload derefter filer (Tilbage til toppen)

Skift indstillinger for website

Nulstil adgangskoder, eller arbejd med hjemmesidens database (Tilbage til toppen)

Foretag ændringer, og udgiv et site

Test ændringer på en midlertidig hjemmeside, og udgiv derefter ændringer på live hjemmesiden (Tilbage til toppen)

Finjustér et site

Du kan forbedre indlæsningstider, søgeresultater og mere (Tilbage til toppen)

Fejlfinding

Se her for at få hjælp til almindelige problemer med din WordPress-konfiguration (Tilbage til toppen)

Videoer

Få mere at vide om at opbygge WordPress-hjemmesider (Tilbage til toppen)

• (For det valgfrie plugin Sideopbygning)